20ste C-weekend/20 jaar Citrosfeer Vlaanderen

18 en 19 september 2021

In mei leggen alle vogels een ei… we kunnen deze spreuk zeker weerleggen maar dit is hier en nu geenszins aan de orde. Toch willen we wel even het volgende kwijt.

Graag maken we jullie nu al warm voor deelname aan de ‘feestelijke editie’ van het 20ste Cweekend van 18-19 september 2021; lees combinatie van een wat afgeslankte versie van het klassieke C-weekend en de viering van 20 jaar Citrosfeer Vlaanderen.

Ditmaal hebben we onze inspiratie, dit om de door jullie gekende redenen, eens niet uit de Franse departementscatalogus gehaald maar zijn we voor één keer blijven steken in de West-Vlaamse klei.

Om toch maar een tipje van de sluier op te lichten, beloven we jullie alvast een ‘superprestigieus parcours’ (om het even in wielertermen uit te drukken) en dit in de nabijheid van de omstreeks die tijd aan de gang zijnde UCI wereldkampioenschappen wielrennen. Op zondag 19 september wordt de tijdrit Elite mannen gereden tussen Knokke-Heist en Brugge.

Geen nood echter, we vermijden zeker de drukte hieromtrent maar profiteren van dit uniek moment om toch even kort hulde te brengen aan onze voormalige West-Vlaamse wereldkampioenen op de weg bij de profrenners. De geïnteresseerden onder jullie weten die namen uiteraard vlotjes langs digitale weg terug te vinden. Wij houden het echter graag bij de ‘fysische’ weg en gaan dan ook van start in het geboortedorp van die ene authentieke Flandrien ‘IJzeren Briek’, nl. Kanegem (deelgemeente van Tielt).

Voor het vervolg teasen we jullie graag even op ‘You Tube’ via onderstaande link: https://youtu.be/5JCtP6XnKmo

Daar het C-weekend dit jaar uitzonderlijk gecombineerd wordt met de viering van 20 jaar Citrosfeer Vlaanderen op zaterdagavond 18 september hebben we geopteerd om voor diegenen die pas de zaterdagavond wensen aan te sluiten op locatie de nodige overnachtingsmogelijkheden te voorzien.

We nodigen jullie graag uit om nu al een keuze te maken uit onderstaande formules.

Hieronder de prijszetting per persoon:

- apero/diner op zaterdagavond: € 55

- apero/diner + overnachting/ontbijt: € 105

- totaalpakket hele weekend (dagrit + apero/diner + overnachting/ontbijt): € 135.

Inschrijven kan voor de gegadigden totaalpakket mits doorgeven van de gegevens in bijlage en storting van € 50 per persoon op rek. BE95 9734 0179 5858 van Citrosfeer Activiteiten met als mededeling: weekend 2021/aantal personen.

We zien jullie daar… Steven en Dirk

 

De inschrijvingen kunnen best gebeuren via:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

.